Balkan Travel Logo

Bulgaristan Konsolosluğu Yetkili Acentası

Vize Sihirbazı

Bulgaristan vizesi almak çok kolay

Bulgaristan vizesi almak çok kolay

Bulgaristan vizesi almak çok kolay

Bulgaristan vizesi için işlemlerinizi kendiniz yapabileceğiniz gibi anlaşmalı kurumlar aracılığıyla da başvurunuzu yapabilirsiniz. Alanında uzman vize temsilcilerimiz ile vize başvuru aşamasından, çıkış aşamasına kadar sizler adına işlemlerinizi gerçekleştiriyoruz. 

Vize alım aşamasında olumsuz bir cevapla karşılaşmamak için öncelikle Bulgaristan’a hangi amaçla seyahat edeceğinizi belirtmelisiniz. Daha sonrasında seyahat amacınıza uygun belgeleri özenle hazırlamasınız.

Seyahat amacınızı belirledikten sonra Bulgaristan vizesi için gerekli belgeleri hazırlamanız gerekmektedir.

Balkan Travel’in alanında uzman temsilcileri size bu süreçte neler yapmanız gerektiğini, hazırlamanız gereken belgeleri detaylı bir şekilde anlatır ve vizeniz hakkında detaylı tüm bilgiyi verir.

Bulgaristan’a yapacağınız seyahatlerde turistik, ticari, transit, D vizesi gibi vize seçeneklerine başvurabilirsiniz. Yapacağınız vize başvurusu için evraklarınızı hazırladıktan sonra ister Bulgaristan vize temsilcimize elden teslim eder, ister e-posta yoluyla ulaştırır, isterseniz de kargo ile gönderebilirsiniz.

Pasaportunuzun son geçerlilik tarihini kontrol etmeyi unutmayın

Bulgaristan vize başvurularında en önemli konulardan biri de pasaport geçerlilik süresidir. Vize başvurularında, seyahat bitiminden sonra en az 6 ay geçerliliği olan bir pasaport kullanmalısınız.

Bulgaristan D vizesi başvurularında ise bu geçerlilik süresi en az 2 yıl olmalıdır.

Ayrıca Bulgaristan’a planladığınız seyahat için vize başvurusunda bulunurken, eğer pasaportunuzda halen geçerli bir vize var ise mutlaka vize temsilcilerimize bu durumu belirtmelisiniz.

Tüm evraklar hazırladıktan sonra başvuru işlemlerinizi gerçekleştiriyoruz

Tüm evraklarınızı tam bir şekilde gönderdikten sonra uzman kadromuz tarafından detaylı olarak inceleniyor. Yanlış veya eksik bir belge olduğunda tarafınıza bilgilendirmesini yaparak, doğru belgeleri temin etme konusunda sizlere destek veriyoruz.

Bulgaristan vizesi başvurusu için gerekli belgeler için tıklayın.

Bu yazıyı paylaş