Balkan Travel Logo

Bulgaristan Konsolosluğu Yetkili Acentası

Vize Sihirbazı

Pasaportunuzu Balkan Travel aracılığı ile çıkarabilirsiniz

Pasaportunuzu Balkan Travel aracılığı ile çıkarabilirsiniz

Pasaportunuzu Balkan Travel aracılığı ile çıkarabilirsiniz

Bulgaristan’a seyahat edebilmek için pasaporta ihtiyacınız vardır. Pasaport çıkarabilmek için de bazı şartlar mevcuttur. Türkiye’de ikamet eden Bulgaristan vatandaşları ve Bulgaristan vatandaşlığı kazanmış kişiler, pasaport işlemlerini alanında uzman kadromuz aracılığı ile kolaylıkla halledebilirler.

Pasaport almak için iki seçenek mevcuttur. Türkiye’de farklı şehirlerde yer alan diplomatik temsilcilikten birine başvuruda bulunabilirsiniz ya da Bulgaristan’a giderek ilçe pasaport şubesinden başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Balkan Travel olarak bu konuda kapsamlı bilgi ve destek vermeye her zaman hazırız.

Profesyonel ekibimiz her zaman yanınızda

Bulgaristan pasaportu için ilk defa başvuru yapıyorsanız sonuçlanma süresi uzun sürebilir. Fakat sonraki başvurularda ödenen harç ücretine bağlı olarak 1-3 gün içerisinde ya da en geç 1 ay kadar bir sürede pasaportunuza kavuşabilirsiniz.

Bulgaristan pasaportların geçerlilik süresi 5 yıl olmaktadır. Bu süre sonrasında pasaporta ihtiyaç duyuluyorsa, yeniden başvuru yapılması gerekmektedir.

Bulgaristan pasaportu için başvurmayı düşünüyorsanız, tereddütleriniz varsa ve bu konuda detaylı bir bilgilendirmeye ihtiyaç duyuyorsanız, Balkan Travel olarak donanımlı ekibimiz ile yardımcı olmak için her zaman yanınızdayız.

Pasaport işlemleri ve daha fazlası için detaylı bilgi almak adına sizleri profesyonel ekibimiz ile ofislerimize bekliyoruz.

 

Bu yazıyı paylaş