Balkan Travel Logo

Bulgaristan Konsolosluğu Yetkili Acentası

Vize Sihirbazı

Seyahat Sigortası nedir?

Seyahat Sigortası nedir?

Seyahat Sigortası nedir?

Seyahat Sigortası’nın ne olduğunu merak ediyorsanız okumaya devam edin…

Hem yurt içi hem de yurt dışı seyahat planınız var ise Seyahat Sigortası yaptırmanızı tavsiye ediyoruz.

Bu tip seyahatlerde hastalık, kaza veya valiz kaybı gibi durumlar ile karşılaşırsanız, bu riskleri güvence altına alan bir sigortadır Seyahat Sigortası.

Eğer yurt dışı seyahati planlıyorsanız ve rotanız Avrupa ise, vize başvurusu yaparken ‘vize sigortası’ ön koşulu bulunmaktadır. Bu konuda hakkında merak ettiğiniz her şeyi Balkan Travel deneyimli kadromuz ile iletişime geçerek öğrenebilirsiniz.

Eğer Seyahat Sigortası yaptırmaya karar verdiyseniz bir takım önemli detaylara dikkat etmelisiniz.

Poliçenizin başlangıç ve bitiş tarihleri ve seyahat edecek kişi sayısı önemlidir. Buna ek olarak mevcut ise vize şartlarına uymanız da büyük önem taşımaktadır.

Güvenli bir tatil geçirebilmeniz adına…

Sigorta şirketleri ile irtibata geçip size en uygun olan sigorta poliçesini alabilirsiniz. Bu konuda biz de Balkan Travel olarak devreye girip sizlere yardımcı olmaktan büyük mutluluk duyarız.

Söz konusu sigorta güvenli ve içiniz rahat bir şekilde tatil yapabilmeniz için önemlidir. Olası bir hastalık durumunda uygun bir hastaneye gitmeniz gerektiğinde harcamalarınız sigorta tarafından karşılanacaktır ve bu size büyük konfor sağlar.

Huzurlu ve dertsiz bir tatil için Seyahat Sigortanız sizinle olsun ve olası olumsuz durumlarda canınız gereğinden fazla sıkılmasın.

Neden Seyahat Sigortası yaptırmalıyım?

Neden Seyahat Sigortası yaptırmalıyım? Bana ne gibi avantajlar sağlar? Diye soracak olursanız okumaya devam edin…

Hepimiz biliyoruz ki; tüm seyahatlerde belirli riskler mevcuttur. Ani hastalıklar, kazalar veya eşya kayıpları gibi durumlarla karşılaşma söz konusu olabilmektedir. Tamda bu noktada Seyahat Sigortası yaptırarak bu problemleri daha konforlu bir şekilde aşabilirsiniz. Size konfor dışında ekonomik açıdan da Seyahat Sigortası büyük avantajlar sağlar ve sizi maddiyat ile ilgili olumsuz etkilerden korur.

Seyahat ederken yol masraflarınızı da koruma altına alan bu sigorta, maddi anlamda da kayba uğramanızı engeller.

Olası bir durumda seyahatinizi iptal etmek istediğinizde veya uçağınızın gecikmesi gibi bir durum söz konusu olduğunda Seyahat Sigortası zararınızı giderir ve sizi zor durumda kalmaktan kurtarır.

Hem huzur içinde bir tatil yapmak için hem de olası maddi kaybı düşünmemek için Seyahat Sigortası yaptırmanızı şiddetle tavsiye ediyoruz.

Konu hakkında merak ettiğiniz her şeyi Balkan Travel güler yüzlü ekibimiz ile iletişime geçerek sorup öğrenebilirsiniz.

Güvenli ve huzurlu tatiller… J

Bu yazıyı paylaş